Muu toiminta

Sunniva-kuoro on toiminut vuoden 2008 alusta Ulvilan kansalaisopiston opintopiirinä, nykyään Porin seudun kansalaisopiston kurssina. Ulvilan kaupunki ja seurakunta ovat tukeneet toimintaamme. Merkittävänä tukena Ulvilan seurakunta tarjoaa kuoron käyttöön myös harjoitustilat. Ennen kansalaisopiston piiriin siirtymistä kuoro toimi OK-opintokeskuksen opintokerhona.

Varoja on vuosien kuluessa kerätty konserteilla, myyjäisillä, tilausesiintymisillä sekä muilla tapahtumilla.

Äänenhuolto

Oikea hengitys, rentoutus ja hyvä ryhti ovat kehon hallintaan liittyen tärkeitä laulajille. Erityisesti kuoronjohtajamme ansaitsevat suuren kiitoksen. Kuoroharjoitusten aluksi pidettävien äänenavausten ja tehokkaiden äänenmuodostusharjoitusten arvoa tuskin voidaan liiaksi korostaa.

Kuvassa tunnustellaan missä hengityksen pitäisi tuntua. Kuorolla on ollut ulkopuolisina kouluttajina monia äänenhuollon ammattilaisia.

Kuoromme jäsenet ovat osallistunut Sulasolin Satakunnan piirin järjestämiin koulutustilaisuuksiin ja Naiskuoroliiton järjestämille laululeireille. Leirien päätarkoitus on antaa ohjausta ja harjoitusapua laulamiseen sekä laulajan taitomerkkien suorittamiseen. Naislaulajien taitomerkkejä kutsutaan kelloiksi.


Koulustuspäivä Koulutuspäivä