Muuta toimintaa menneinä vuosina

Sunniva-kuoron viime vuosien vilkkaasta toiminnasta kertovat hyvät sijoitukset Sulasolin Satakunnan piirin toimintakilpailussa. Vuosina 2003 ja 2004 sijoituimme toiseksi, vuonna 2006 olimme viidentenä.

Kuoron päiväkirjamerkinnöistä selviää, että esiintymiset ovat kuuluneet ohjelmaan aivan alusta lähtien: 22.4.1984 on jo esiinnytty Ulvilan kirkossa 1. pääsiäispäivän aamuna kaksi kertaa. Ensimmäinen esiintyminen oli tuolloin kello 7 ja toinen kello 10 — treenit alkoivat tietenkin jo kello 6.

Sunniva-kuoro vuoden 2000 kevätkonsertin yhteiskuvassa. Aluksi jouluaattona oli musiikkihartaus kello 23, mutta nyttemmin perinteeksi on jo muodostunut "Hiljenny jouluun" -konsertti aaton aattona klo 20 Ulvilan kirkossa. Usein on myös osallistuttu Teljän seurakunnan jouluhartauksiin, samoin eri paikoissa pidettyihin "Kauneimmat joululaulut" -tilaisuuksiin. Keväiset kahvikonsertit ovat myös osa perinteistä.

Varsinaisten omien konserttien lisäksi kuoron esiintymistilaisuuksia ovat olleet erilaiset seurakuntien tilaisuudet, häät, hautajaiset, vierailut terveyskeskuksissa ja vanhainkodeissa. Ulvilan kunnan järjestämiin itsenäisyyspäivän ja kotiseutupäivän tilaisuuksiin on pyynnöstä osallistuttu ohjelman suorittajina monta kertaa.
Naiskuoroliiton jäsenenä Sunniva-kuoro kantoi oman osuutensa vastuusta 1988 Porissa järjestetyistä Naiskuoropäivistä. Kesäkuussa 2007 Porissa pidettäville Sulasolin laulu- ja soittojuhlille kuoromme osallistuu sekä järjestelytehtäviin että yhteisesityksiin. Yhteistyötä Sulasolin Satakunnan piirin kuorojen kanssa on tehty myös muiden eri muodoissa järjestettyjen yhteistilaisuuksien merkeissä.
Yksittäisten kuorojen kanssa on pidetty yhteiskonsertteja. Friitalan Mieslaulajien kanssa pidetty yhteiskonsertti oli keväällä 1989. Vuorovierailuja on harrastettu Sirkka-Liisa Ollikaisen johtaman Perniön Laulusiskojen kanssa. Porilaisen viittomakuoron, Käsikkäin-kuoron, kanssa on tehty yhteinen Tanskan matka. Laulumme saivat näin tulkintansa myös viittomakielelle. Rauma Flikkatten Göörin kanssa pidettiin yhteiskonsertit sekä Raumalla että Ulvilassa keväällä 2003.

Olavin pidoissa Kevätkonsertti